Rundfunk bij Tims ^ Tent met Tim den Besten | Tims Tent
Xem Video Clip Hài, Clip Vui, Clip Nóng Chọn Lọc, Clip nu sinh, clip danh nhau, clip kinh di. Video Clip hot online. Cập Nhật Phim HD Online. Xem Phim Hay Trực Tuyến Miễn Phí

Rundfunk bij Tims ^ Tent met Tim den Besten | Tims Tent

Lượt xem: 282.551 weergaven
Thích click ngay
- Hay quá, Lấy link chia sẻ link tới mọi người:

- Mã/Code chèn vào Website Blog:
Kênh: vpro.nl
Rundfunk bij Tims ^ Tent met Tim den Besten | Tims Tent Tom van Kalmthout (1991) en Yannick van de Velde (1989) ontmoeten elkaar bij de audities voor de toneelschool in Maastricht. Tom wordt niet aangenomen, Yannick wel. Ze besluiten uiteindelijk beiden om naar de Amsterdamse Toneel en Kleinkunst Academie (ATKA) te gaan. Volgens de jongens is het daar liefde op het eerste gezicht. Ze doen alles samen.

Aan het einde van het derde jaar moeten ze een half uur durende voorstelling maken. Natuurlijk doen ze dit samen en hier ontstaat Rundfunk (Duits voor omroep). Hun voorstelling Rundfunk? wordt geselecteerd voor de Parade en wordt drukbezocht. In 2013 winnen ze de ITs Hits-prijs op het International Theatre School Festival Amsterdam en in datzelfde jaar bereiken ze de finale van Camaretten in Rotterdam.

Na de toneelschool gaan ze praten met televisieomroepen, om te kijken of wat ze op het toneel doen ook werkt op tv. Ze mogen iets maken voor 3Lab. In 2015 schrijven ze vijf afleveringen van Rundfunk, de serie, waarin ze allebei een hoofdrol spelen (Tom speelt Erik en Yannick speelt Tim). In 2016 volgt het eerste volledige seizoen van tien afleveringen, uitgezonden door KRO-NCRV. Daarvoor werd de pilot afgewezen door BNN, omdat de grappen te grof zouden zijn. Rundfunk is een absurdistische high school comedy.

Op het moment zijn Tom en Yannick bezig met een avondvullende voorstelling, waarmee ze vanaf december de theaters ingaan. Op de Parade spelen ze een half uurtje uit die voorstelling. Wachstumsschmerzen heet het (Duits voor groeipijnen), over de pijn van het volwassen worden.

In deze tweede aflevering van Tims ^ Tent is het de beurt aan de jongens van Rundfunk. Tim neemt ze als verrassing mee naar de campingwinkel en naar de midgetgolfbaan. Natuurlijk hebben ze het over het ontstaan van Rundfunk en de humor en ironie erachter. Maar de gesprekken gaan dieper dan dat. Hoe zou het bijvoorbeeld zijn om jezelf te neuken? Er wordt niet gepraat over relaties, wel over beroemd zijn, Facebook-bubbels en hun nieuwste theatervoorstelling.

In Tims ^ Tent ontvangt Tim den Besten gasten op de camping. Hij nodigt hen uit om even lekker uit te blazen onder het genot van de ondergaande zon en een goedkoop glas campingwijn. De gasten zijn bijzondere en uitgesproken mensen die een middag of avond met Tim doorbrengen aan het zwembad, in de campingsnackbar of kokend op het gaspitje voor de tent. Tims ^ Tent is een vrolijke, humoristische en oprechte webserie. Een kruising tussen Zomergifjes en Villa Felderhof.

Vanaf 26 juli elke woensdagochtend online. Andere gasten: Maartje Wortel (schrijver), Casper Sikkema (hoofdredacteur Vice Benelux), Linde Schöne (zangeres) en Ismaïl Ilgun (voormalig treitervlogger).

Tim den Besten is onder meer bekend van De Yolante documentaire, De Lowlands Show, het interviewprogramma Frieten met, het live programma Club Wifi, Zomergifjes en de documentaire All you need is het spijt me. Samen met Nicolaas Veul maakte hij onder andere Beestieboys, Super Stream Me en Oudtopia.

https://www.vpro.nl/timstent
https://www.vpro.nl/programmas/tims-t => Click xem full
https://www.vpro.nl/programmas/all-yo => Click xem full
https://www.vpro.nl/programmas/etc/cl => Click xem full
https://www.vpro.nl/programmas/zomerg => Click xem full
https://www.vpro.nl/programmas/de-yol => Click xem full
https://www.vpro.nl/programmas/friete => Click xem full
https://www.vpro.nl/programmas/lowlan => Click xem full
https://www.vpro.nl/jeugd/programmas/ => Click xem full
https://www.vpro.nl/programmas/supers => Click xem full
https://www.vpro.nl/programmas/oudtopia
https://www.vpro.nl
Copyright : Youtube.com
Loading...
Xem toàn bộ

BẠN ĐÃ XEM CHƯA

Loading...