Xem Video Clip Hài, Clip Vui, Clip Nóng Chọn Lọc, Clip nu sinh, clip danh nhau, clip kinh di. Video Clip hot online. Cập Nhật Phim HD Online. Xem Phim Hay Trực Tuyến Miễn Phí

Het Levensverhaal van RAPPER BOEF - Vroeger vs Nu | #Boef

Lượt xem: 281.079 weergaven
Thích click ngay
- Hay quá, Lấy link chia sẻ link tới mọi người:

- Mã/Code chèn vào Website Blog:
Kênh: Siri
Het Levensverhaal van RAPPER BOEF - Vroeger vs Nu | #Boef In deze video laat ik binnen een aantal minuten de hoogtepunten van Boef zijn carriere zien en momenten waarin het minder ging. Veel kijkplezier!

Natuurlijk ben ik geen voorstander van de uitspraken van Boef. Toch is hij goed bezig en heeft hij in een korte tijd zoveel bereikt. Daarom heb ik deze video gemaakt om te laten zien dat hij ondanks de uitspraken heel veel moois heeft neergezet. Iedereen verdient een tweede kans en Boef dus ook. 

Vergeet niet te abonneren op dit kanaal en een blauw duimpje omhoog te doen. Volg ook gelijk:

Faynamo:
http://www.hay16.com/channel/UC-1d => Click xem full

Gamemaniacs:
http://www.hay16.com/channel/UCrlc => Click xem full

Abonneer voor meer video's:
http://www.hay16.com/channel/UCLBn => Click xem full

Voor zakelijke vragen: [email protected]

WIJ HOUDEN ONS AAN DE CITAATRECHT: Als een deel van een tekst, een afbeelding of ander werk onder het citaatrecht valt, dan is voor publicatie ervan geen toestemming van de auteursrechthebbende nodig. In Nederland is het volgens het citaatrecht toegestaan om een deel van andermans werk over te nemen in een aankondiging, beoordeling, bespreking, kritiek of wetenschappelijke verhandeling.
Copyright : Youtube.com
Loading...
Xem toàn bộ

BẠN ĐÃ XEM CHƯA

Loading...