Het Levensverhaal van RAPPER BOEF - Vroeger vs Nu

Download video
- Video too, get link to share with people !:

- Insert code into webshite / blog:
In deze video laat ik binnen een aantal minuten de hoogtepunten van Boef zijn carriere zien en momenten waarin het minder ging. Veel kijkplezier!

Natuurlijk ben ik geen voorstander van de uitspraken van Boef. Toch is hij goed bezig en heeft hij in een korte tijd zoveel bereikt. Daarom heb ik deze video gemaakt om te laten zien dat hij ondanks de uitspraken heel veel moois heeft neergezet. Iedereen verdient een tweede kans en Boef dus ook. 

Vergeet niet te abonneren op dit kanaal en een blauw duimpje omhoog te doen. Volg ook gelijk:

Faynamo:
https://www.hay16.com/channel/UC-1d...

Gamemaniacs:
https://www.hay16.com/channel/UCrlc...

Abonneer voor meer video's:
https://www.hay16.com/channel/UCLBn...

Voor zakelijke vragen: borattf2@gmail.com

WIJ HOUDEN ONS AAN DE CITAATRECHT: Als een deel van een tekst, een afbeelding of ander werk onder het citaatrecht valt, dan is voor publicatie ervan geen toestemming van de auteursrechthebbende nodig. In Nederland is het volgens het citaatrecht toegestaan om een deel van andermans werk over te nemen in een aankondiging, beoordeling, bespreking, kritiek of wetenschappelijke verhandeling.
Pompeii; het dagelijks leven - YouTube, Leven - Wikipe, Reserveren - Eetcafé Het Leven Leeuwar, Zin van het leven - Wikipe, Romy Lauwers Naked & Sex Scenes From Het leven is , Het lieve leven, Het Tweede Leven, The Rite of Spring (Stravinsky) - Fantasia - YouTube, Wijze spreuken, gezegden, citaten en wijsheden | HET LEVEN, DebZ | Het leven is kut, maar kracht,
Page: het leven is vurrukkulluk, het leven is vurrukkulluk 1080p, het leven van een loser, het leven van pi, het leven is vurukkuluk, het leven gaat door, het leven van augustinus, het leven is verrukkelijk, het leven is verrukkulluk, het leven van bueddha expo amsterdam, het leven is vurrukkulluk 2018, het leven is vurrukkulluk openload, het leven van het haai, het leven van een naaktslak, het leven uit een dag, het leven is een melodie, het leven van de indianen, het leven van fanny crosby, het leven in noord korea, het leven van jezus christus, het leven van salien franken, het leven van serena williams, het leven van een verpleegkundige, het leven van het haai infos,
Loading...
Loading...

Related videos

Loading...