Zeewolde - Officier: Michael P. stak Anne Faber met mes in keel | Omroep Flevoland
Xem Video Clip Hài, Clip Vui, Clip Nóng Chọn Lọc, Clip nu sinh, clip danh nhau, clip kinh di. Video Clip hot online. Cập Nhật Phim HD Online. Xem Phim Hay Trực Tuyến Miễn Phí

Zeewolde - Officier: Michael P. stak Anne Faber met mes in keel | Omroep Flevoland

Lượt xem: 5.709 weergaven
Thích click ngay
- Hay quá, Lấy link chia sẻ link tới mọi người:

- Mã/Code chèn vào Website Blog:
Kênh: Omroep Flevoland
Zeewolde - Officier: Michael P. stak Anne Faber met mes in keel | Omroep Flevoland Verdachte Michael P. heeft Anne Faber met een mes in haar keel gestoken of gesneden. Voordat ze werd vermoord, is de vrouw bovendien gewelddadig verkracht. Dat stelde de officier van justitie vrijdag tijdens de tweede niet-inhoudelijke zitting tegen de oud-Zeewoldenaar.

Tijdens de zitting is onder meer de voortgang van het onderzoek besproken. De rechtbank besloot daarna dat Michael P. langer in de cel moet blijven.

De 27-jarige P. wordt ervan verdacht vorig jaar september Anne Faber te hebben ontvoerd, verkracht en vermoord. Tijdens de vorige zitting afgelopen januari, werd al duidelijk dat P. zijn daden heeft bekend.

De oud-Zeewoldenaar wordt ook verdacht van vrijheidsberoving. Hij zou Anne Faber met een mes hebben bedreigd en haar handen hebben vastgebonden. P. nam haar vervolgens mee op de scooter en bracht haar naar een omheinde plek.

Geweldsincident PBC
Tijdens de zitting werd ook duidelijk dat Michael P. betrokken is geweest bij een geweldsincident in het Pieter Baan Centrum (PBC) waar hij ter observatie is opgenomen. Het PBC heeft aangifte gedaan tegen P.

Het is niet duidelijk wat er precies is voorgevallen, of er iemand gewond is geraakt en wat de aanleiding was, alleen dat het ergens in de afgelopen maanden is gebeurd. Door het incident heeft de observatie van P. vertraging opgelopen.

Het onderzoek werd onderbroken, maar P. gaat maandag weer terug naar het centrum om het onderzoek naar zijn gesteldheid te hervatten. De uitkomst van de rapportage staat gepland voor de eerste week van mei. De inhoudelijke behandeling van de zaak is op 11 en 12 juni.

Niet aanwezig
P. was vrijdag opnieuw niet aanwezig tijdens de zitting. Volgens zijn advocaat zal de verdachte er bij de inhoudelijke behandeling in juni wel zijn.

Faber verdween eind september na een fietstocht. Het lichaam van de 25-jarige studente werd na een vermissing van bijna twee weken op 12 oktober vorig jaar in Zeewolde gevonden. P. zat op het moment van vermissing vast in een kliniek in Den Dolder voor verschillende zeden- en geweldsdelicten in 2010. Omdat hij aan het einde van zijn straf zat, mocht hij onder voorwaarden naar buiten.

P. kwam in beeld nadat zijn DNA op de jas van Faber was aangetroffen. Die jas was gevonden tijdens een door familie en vrienden van Faber georganiseerde zoektocht in de omgeving waar ze verdween. Ook zijn bloedsporen van de studente gevonden in de auto die P. tot zijn beschikking had.

Oude straf uitzitten
Onlangs besloot de rechter dat Michael P zijn volledige straf in een eerdere zaak alsnog moet uitzitten.
Copyright : Youtube.com
Loading...
Xem toàn bộ

BẠN ĐÃ XEM CHƯA

Loading...