Watch Movies Online For Free

Broederliefde - Zomersessie 2018 - 101Barz

Download video
- Video too, get link to share with people !:

- Insert code into webshite / blog:
Het is lekker weer, de zomer is begonnen en daar horen de zomersessies natuurlijk ook bij. De eerste is van niemand anders dan Broederliefde. Emms, Jerr, Mella en Sjaf zijn al een tijdje niet meer geweest en maken een feestje in de booth zoals alleen zij dat kunnen.

Met dank aan: Soccerfanshop

101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland met wekelijks nieuwe video's. Natuurlijk brengt Rotjoch elke week de welbekende studiosessies op je beeldscherm, maar dat is niet alles. Videoclips van je favoriete artiesten die gemaakt zijn door het 101Barz-team vind je onder de noemer 101Barz Videoclipz. Items en portretten van beginnende rappers en gevestigde namen worden met regelmaat geupload. In Hitmakerz nemen we je mee achter de schermen bij de producers van de dikste hits van Nederlandse bodem. De rappers met de best bekeken sessies krijgen bezoek van Rotjoch om een Trophy in ontvangst te nemen.

In 2006 had Rotjoch het idee om onder de vleugel van BNN het hiphopplatform 101Barz op te zetten. Rappers kwamen langs voor studiosessies en binnen de kortste keren was 101Barz een begrip in Nederland. Welke bekende rapper begon niet zijn carrière bij 101Barz?

Voor de laatste videoclips van derden, nieuwtjes en interviews kun je terecht op de site
http://www.101barz.bnn.nl

Volg ons ook op social media:

Twitter: http://twitter.com/101barz
Facebook: http://www.facebook.com/101BarzOffic...
Instagram: http://instagram.com/101barzbnn/
Soundcloud: http://soundcloud.com/101barzbnn
Snapchat: Barz101
RTL Boulevard gemist? Bekijk hier alle uitzendingen ,
Page: broederliefde jm lyrics, broederliefde age, broederlijk delen, broederlijk delen 2018, broederliefde oh jij, broederlijk delen porticus, broederliefde alaka lyrics, broederliefde jungle lyrics, broederliefde tizora lyrics, broederliefde mi no lob, broederlijk delen grant application 2018, broederliefde gevoelig feestje ep download, broederliefde hard work pays off tracklist,
Loading...
Loading...

Related videos

Loading...