#BOOS OVERVALT NS MET DRIE TEAMS EN STAGIAIR MOET HET UITEINDELIJK OPLOSSEN | #BOOS S02E02 | #BOOS
Xem Video Clip Hài, Clip Vui, Clip Nóng Chọn Lọc, Clip nu sinh, clip danh nhau, clip kinh di. Video Clip hot online. Cập Nhật Phim HD Online. Xem Phim Hay Trực Tuyến Miễn Phí

#BOOS OVERVALT NS MET DRIE TEAMS EN STAGIAIR MOET HET UITEINDELIJK OPLOSSEN | #BOOS S02E02 | #BOOS

Lượt xem: 354.889 weergaven
Thích click ngay
- Hay quá, Lấy link chia sẻ link tới mọi người:

- Mã/Code chèn vào Website Blog:
Kênh: #BOOS
#BOOS OVERVALT NS MET DRIE TEAMS EN STAGIAIR MOET HET UITEINDELIJK OPLOSSEN | #BOOS S02E02 | #BOOS Ja, hallo en welkom bij #BOOS. En deze week hebben we Melanie. Melanie is boos op de NS, omdat ze nog geld van ze krijgt. De NS doet namelijk ook aan fietsen en die kan lenen. Maar als je iets leent, moet je het natuurlijk ook teruggeven. Dus dat deed Melanie. Beetje stom alleen dat de NS was vergeten aan te vinken op hun fietsleen-spreadsheet dat ze 'm had ingeleverd. Dus regende het ineens boetes en moest ze bijna de bijstand in. Ok, dat niet. Maar was wel gewoon irritant. Dus gaan we met een hele professionele afleidingsmanouvre naar de NS om te praten met de gezellige woordvoerder die vorige keer kleding aan had én die 'pieken' terug te krijgen. Pieken is echt een kutwoord.

Ben jij ook boos? Laat het me weten via #BOOS in de comments of mail naar [email protected]

In #BOOS trekt Tim alle toeters, bellen en bombarie uit de kast. Omdat jij boos bent. En hij het voor je gaat fixen. En waar je boos over mag zijn? Alles. Bijvoorbeeld dat je pakketje niet is aangekomen, je buurman z’n hond altijd voor de deur laat poepen of je baas je zonder reden heeft ontslagen.
Copyright : Youtube.com
Loading...
Xem toàn bộ

BẠN ĐÃ XEM CHƯA

Loading...