Xem Video Clip Hài, Clip Vui, Clip Nóng Chọn Lọc, Clip nu sinh, clip danh nhau, clip kinh di. Video Clip hot online. Cập Nhật Phim HD Online. Xem Phim Hay Trực Tuyến Miễn Phí

10 geniale molacties uit de geschiedenis van Wie Is De Mol! | Wie is de mol 2018

Lượt xem: 301.854 weergaven
Thích click ngay
- Hay quá, Lấy link chia sẻ link tới mọi người:

- Mã/Code chèn vào Website Blog:
Kênh: WISJEDA
10 geniale molacties uit de geschiedenis van Wie Is De Mol! | Wie is de mol 2018 De finale en dus ontknoping van wie is de mol 2018 is bijna zover en dan gaan we er ook achter komen wie de mol is en wat voor molstreken hij of zij heeft uitgehaald dit jaar. Maar voordat het zover is duiken we in deze video in de geschiedenis van wie is de mol en zullen we 10 geniale molacties uit de geschiedenis van wie is de mol voorbij zien komen.

Thomas Cammaert, Klaas van Kruistum , Margriet van der Linden, Susan Visser, Kees tol, Dennis Weening. Allemaal oud-mollen die niet bang waren om te mollen. Benieuwd? Kijk zelf maar!

Vergeet overigens niet in de reacties te laten weten wie jullie mol, winnaar en verliezer van wie is de mol 2018 zijn. Ik denk dat Jan versteegh de mol is, Ruben Hein de winnaar en Olcay Gulsen verliezend finalist! Jullie?


---------------------
Elke week op woensdag om 18:00 zal ik een nieuwe video posten met de leukste feitjes en wisjedatjes! Dit wil je niet missen! Dus vergeet niet te abonneren (het is ook nog is gratis, WISJEDA?). De plek waar je lachend slimmer wordt noemen mijn assistent en ik dit kanaal!

Likes en comments worden zeer gewaardeerd. Vind je de video's op dit kanaal leuk en interessant, vergeet dan niet te abonneren:
➤ Abonneren: https://goo.gl/CZ91fS

Best bekeken video's op WISJEDA:
➤ Het langste woord in het Nederlands: https://goo.gl/Zoxtyv
➤ Waarom stinkt onze mond in de ochtend: https://goo.gl/PV58bS
➤ Zit er cocaíne in Coca-Cola?: https://goo.gl/oSoxy6

Andere social media:
https://www.facebook.com/WISJEDA

-----------------------

Ook heb ik een persoonlijk kanaal genaamd HypedDutchVideos. Vergeet niet ook hier een kijkje te nemen, dankjewel!
➤ Abonneren op HypedDutchVideos: https://goo.gl/5h5Xvt

------------------------

DISCLAIMER: Ik ben geen expert in dit vakgebied. Ik heb er echter zorgvuldig onderzoek naar gedaan. Mocht je nog vragen hebben of de bronnen die ik geraadpleegd heb willen inzien, laat het dan even weten in de reacties!
Copyright : Youtube.com
Loading...
Xem toàn bộ

BẠN ĐÃ XEM CHƯA

Loading...