Channel

Funny && Hot

Houden Ali B en ik het een dag vol met elkaar? - Jamie blijft plakken (episode 1)

Loading...

Houden Ali B en ik het een dag vol met elkaar? - Jamie blijft plakken (episode 1)
Các bạn nhớ Like và Đăng Ký để nhận video mới nhé

Clip Houden Ali B en ik het een dag vol met elkaar? - Jamie blijft plakken (episode 1), video Houden Ali B en ik het een dag vol met elkaar? - Jamie blijft plakken (episode 1), video clip Houden Ali B en ik het een dag vol met elkaar? - Jamie blijft plakken (episode 1) 720, Houden Ali B en ik het een dag vol met elkaar? - Jamie blijft plakken (episode 1) 1080, Houden Ali B en ik het een dag vol met elkaar? - Jamie blijft plakken (episode 1) 2160, Houden Ali B en ik het een dag vol met elkaar? - Jamie blijft plakken (episode 1) full hd, video Houden Ali B en ik het een dag vol met elkaar? - Jamie blijft plakken (episode 1) hot, clip Houden Ali B en ik het een dag vol met elkaar? - Jamie blijft plakken (episode 1) hight quality, new clip Houden Ali B en ik het een dag vol met elkaar? - Jamie blijft plakken (episode 1), video Houden Ali B en ik het een dag vol met elkaar? - Jamie blijft plakken (episode 1) moi nhat, clip Houden Ali B en ik het een dag vol met elkaar? - Jamie blijft plakken (episode 1) hot nhat, video Houden Ali B en ik het een dag vol met elkaar? - Jamie blijft plakken (episode 1) 1080, video 1080 of Houden Ali B en ik het een dag vol met elkaar? - Jamie blijft plakken (episode 1), video Houden Ali B en ik het een dag vol met elkaar? - Jamie blijft plakken (episode 1) hay nhat, clip Houden Ali B en ik het een dag vol met elkaar? - Jamie blijft plakken (episode 1) moi nhat, video clip Houden Ali B en ik het een dag vol met elkaar? - Jamie blijft plakken (episode 1) chat luong full hd moi nhat, Clip Houden Ali B en ik het een ..., video Houden Ali B en ik het een ... full hd, video clip Houden Ali B en ik het een ... chat luong cao, hot clip Houden Ali B en ik het een ...,Houden Ali B en ik het een ... 2k, Houden Ali B en ik het een ... chat luong 4k.

Je kijkt naar een nieuwe serie op mijn kanaal. Zelf bedacht, zelf gedraaid, zelf geëdit en zelf vormgegeven. Doodeng dus, maar ik vind het zelf hartstikke tof geworden.

Jamie blijft plakken is eentje waar je echt even voor moet gaan zitten. Geen vluchtig snackvideootje, maar eerder een long watch, zoals ik dat graag noem. Hierin ben ik een dag lang met een bekende en/of inspirerende Nederlander die ik leuk vind. Vervolgens vat ik onze dag samen in een video, wat basically een gekke kruising is tussen een short movie, mini-docu en een vlog. Een improvisatie. Met lijpe muziekjes, luchtige dialogen en natúúrlijk wat je van mij gewend bent: een video met HUMOR.

In de eerste aflevering volg ik één van mijn lievelingsmensen: Ali B. Waarom Ali? Omdat hij mij inspireert, zoveel tegelijk kan en doet, en duh, omdat-ie grappig is.

Ik wens je veel kijkplezier!

Meer Jamie online
Instagram: @mrsjamieli http://www.instagram.com/mrsjamieli
Website, interviews & columns: http://www.quarter-magazine.com
Facebook: http://www.facebook.com/quarter-magazine
Twitter: http://www.twitter.com/mrsjamieli
Snapchat: mrsjamieli
Contact: jamie@quarter-magazine.com
Alle muziek die voorbij komt in mijn vlog: http://www.quarter-magazine.com/playlist
Vlog camera: Canon G7x Mark II
-De mooie illustraties die je ziet zijn gemaakt door Requilia a.k.a. Ila Dani. Check haar Instagram: http://www.instagram.com/iladani_
- Muziek in deze video:

Dankjewel voor het kijken!

x

Jamie

Overzicht houden in al je quiltprojecten [Gratis Quilt , Miele Originele Miele-stofzuigerzakken houden al het stof v, 8 Effectieve Tips om het Langer Vol te Houden in , Houden van een ander wat betekent dat , Wat houden al die rentes in? - Bewust Nieuwb, Muziekliefhebbers houden al sleutelend de oude iPod in , houden: hou / houd / houdt | Genootschap Onze T, Hoe houden we al het ondernemende talent in Groningen , 17 Dingen Waar Mannen Stiekem Van Houden - Mannengeheim,
Page:

gouden armband met steen

houden aan

houden anolis carolinensis

houden aan engels

houden vleermuizen een winterslaap

houden landen zich aan het klimaatakoort

houden van honden raad van beheer

houden van

houden vervoegen

houden van klanten

houden van iemand

Loading...