Channel

Funny && Hot

Humberto Tan kondigt hevig geëmotioneerd afscheid van RTL Late Night aan live op RTL4

Loading...

Humberto Tan kondigt hevig geëmotioneerd afscheid van RTL Late Night aan live op RTL4
Các bạn nhớ Like và Đăng Ký để nhận video mới nhé

Clip Humberto Tan kondigt hevig geëmotioneerd afscheid van RTL Late Night aan live op RTL4, video Humberto Tan kondigt hevig geëmotioneerd afscheid van RTL Late Night aan live op RTL4, video clip Humberto Tan kondigt hevig geëmotioneerd afscheid van RTL Late Night aan live op RTL4 720, Humberto Tan kondigt hevig geëmotioneerd afscheid van RTL Late Night aan live op RTL4 1080, Humberto Tan kondigt hevig geëmotioneerd afscheid van RTL Late Night aan live op RTL4 2160, Humberto Tan kondigt hevig geëmotioneerd afscheid van RTL Late Night aan live op RTL4 full hd, video Humberto Tan kondigt hevig geëmotioneerd afscheid van RTL Late Night aan live op RTL4 hot, clip Humberto Tan kondigt hevig geëmotioneerd afscheid van RTL Late Night aan live op RTL4 hight quality, new clip Humberto Tan kondigt hevig geëmotioneerd afscheid van RTL Late Night aan live op RTL4, video Humberto Tan kondigt hevig geëmotioneerd afscheid van RTL Late Night aan live op RTL4 moi nhat, clip Humberto Tan kondigt hevig geëmotioneerd afscheid van RTL Late Night aan live op RTL4 hot nhat, video Humberto Tan kondigt hevig geëmotioneerd afscheid van RTL Late Night aan live op RTL4 1080, video 1080 of Humberto Tan kondigt hevig geëmotioneerd afscheid van RTL Late Night aan live op RTL4, video Humberto Tan kondigt hevig geëmotioneerd afscheid van RTL Late Night aan live op RTL4 hay nhat, clip Humberto Tan kondigt hevig geëmotioneerd afscheid van RTL Late Night aan live op RTL4 moi nhat, video clip Humberto Tan kondigt hevig geëmotioneerd afscheid van RTL Late Night aan live op RTL4 chat luong full hd moi nhat, Clip Humberto Tan kondigt hevig ..., video Humberto Tan kondigt hevig ... full hd, video clip Humberto Tan kondigt hevig ... chat luong cao, hot clip Humberto Tan kondigt hevig ...,Humberto Tan kondigt hevig ... 2k, Humberto Tan kondigt hevig ... chat luong 4k.

Humberto Tan kondigt geëmotioneerd afscheid van RTL Late Night aan live op RTL4 28 februari 2018

RTL Late Night – Opkomst en ondergang van Humberto Tan
Dalende interesse voor Tan ging gepaard met toenemende kritiek op zijn programma en hemzelf

Humberto Tan bleef geloven in RTL Late Night, ook toen de kijkcijfers daalden en hij de concurrentiestrijd met Jeroen Pauw en Eva Jinek verloor. Aan het einde van dit tv-seizoen neemt hij afscheid van de late avond. Zijn opvolger Twan Huys krijgt de taak RTL Late Night te vernieuwen.

De eerste uitzending was op 26 augustus 2013 en trok 734.000 kijkers, net iets meer dan Knevel en Van den Brink destijds. Een jaar later opende Tan het tv-seizoen met ruim een miljoen kijkers. In 2014 was RTL Late Night steevast populairder dan Pauw, maar daar kwam in 2015 verandering in toen meer kijkers op de late avond afstemden op Jeroen Pauw en ook Eva Jinek aan een opmars begon.

Tan werd aanvankelijk nog overladen met vak- en publieksprijzen. Hij won zowel in 2014 als 2016 de Zilveren Televizier-Ster voor beste presentator van het jaar en werd door de vakpers uitgeroepen tot Omroepman van het jaar 2015. Die vakprijs had hij te danken aan zijn persoonlijkheid en de impact van de talkshow, luidde de argumentatie. Hij was volgens Broadcast Magazine gegroeid in zijn rol en drukte zijn stempel in het verhitte debat over het uiterlijk van Zwarte Piet.

Wereldberoemde artiesten als Pharrell Williams, Coldplay en One Direction wisten de studio aan het Rembrandtplein in Amsterdam te vinden. De uitzending waarin vier Nederlandse vrienden te gast waren die in november 2015 aan de dood ontsnapten toen terroristen in Parijs toesloegen bij het concert van The Eagles of Death Metal, wordt gezien als onbetwist hoogtepunt. Voor dat gesprek werd Tan onderscheiden met de Sonja Barend Award voor het beste tv-interview.

Vorig jaar zakten de kijkcijfers verder en viel de talkshow van Tan soms zelfs buiten de lijst van de 25 best bekeken programma’s. Het was het jaar dat Jinek werd uitgeroepen tot Omroepvrouw van het jaar.

Humberto Tan moet stoppen met RTL Late Night, Twan Huys volgt hem op

Humberto Tan stopt per 1 juli met de presentatie van RTL Late Night. Hij wordt in het nieuwe tv-seizoen vervangen door Nieuwsuur-presentator Twan Huys.

Tan vertelde het nieuws over zijn vertrek woensdagavond live in de laatste minuten van de uitzending. Hij zei dat RTL gelooft in een andere toekomst van het programma en is het niet eens met de beslissing, zo benadrukte hij.

"Maar ik respecteer de beslissing wel. De afgelopen vijf jaar heb ik met ontzettend veel plezier dit programma gemaakt, met de medewerkers die hier allemaal aanwezig zijn. Ik ben er trots op wat we hebben laten zien. We hebben een programma neergezet dat er nog niet was."

Tans opvolger Huys, die in september begint, krijgt de taak RTL Late Night te vernieuwen. Vertrekkend RTL-programmadirecteur Erland Galjaard zegt dat het tijd is om de late avond "opnieuw uit te vinden".

Hoe ongelooflijk het ook is dat Humberto Tan zijn exit niet lijkt te begrijpen, en hoe ongelooflijk het ook is dat hij niet ziet dat hij na Dionne Stax onherstelbare imagoschade heeft opgelopen: het is en blijft een persoonlijk drama. Gelukkig kon hij na zijn bekendmaking rekenen op mooie woorden van tafelgast Frits Spits.

Frits Spits, die woensdagavond te gast was, noemde het aan tafel een opportunistische beslissing van het zendermanagement. "Ik vind dat de laatste tijd in de kranten tegenover dit programma en jou een hetze is gevoerd waar ik de rationaliteit geen moment van heb begrepen."

Youp van ‘t Hek verbaast zich er nogal over dat Humberto Tan het niet eens is met zijn ontslag bij RTL Late Night. Het is immers evident dat de late avond van RTL 4 onder zijn leiding is ingestort. Dat schrijft de cabaretier vandaag in zijn column in NRC Handelsblad. Van ‘t Hek sluit zich aan bij de Telegraaf-column ‘De huilende talkshowhost’ van Rob Hoogland, die de tranen van Tan ook niet kon plaatsen. “In eerste instantie dacht ik dat hij verdrietig was om het overlijden van Mies Bouwman.“

Dat nieuws was echter al een paar dagen oud, aldus Van ‘t Hek, die door bleef gissen. “Stond er iets verschrikkelijks over hem in de zojuist verschenen biografie van Gordon?”

Al snel kwam de aap uit de mouw. “Humberto was gewoon verdrietig omdat hij moet opzouten bij RTL. Iets wat heel Nederland al een half jaar zag aankomen. Want behalve Wendy en haar man keek er helemaal niemand meer naar dat programma waarin RTL doorlopend reclame maakt voor RTL.”

En dat begrijpt Van ‘t Hek maar al te goed. “Iedereen was klaar met dat radeloos rondpompen van je eigen tweedehands troep. Dus men keek niet meer. En als er geen kijkers meer zijn dan ga je er bij de commerciëlen regelrecht uit. Zo simpel is dat.” #ontslag

Humberto Tan na relatiedip weer hand in hand met zijn , Humberto Tan - Wikipe, humberto.nl - #Sp, Humberto Schoenen Online Shop | Gratis verzending bij Suita, 'Humberto Tan is weg bij zijn gezin' | Show | AD, RTL waarschuwde Humberto: 'Pas op met Dionne!' - De Limbur,
Page:

humberto tan gescheiden

humberto tan dionne stax

humberto tan laatste nieuws

humberto tan bitcoin

humberto tan schoenen

humberto tan partner

humberto gatica

humberto tan discofeest

humberto stoelen

humberto stegeman

humberto tan twitter

Loading...