Channel

Funny && Hot

PRANK: INTERVIEW MET BOEF EN FERNANDO LOOPT UIT DE HAND

Loading...

PRANK: INTERVIEW MET BOEF EN FERNANDO LOOPT UIT DE HAND
Các bạn nhớ Like và Đăng Ký để nhận video mới nhé

Clip PRANK: INTERVIEW MET BOEF EN FERNANDO LOOPT UIT DE HAND, video PRANK: INTERVIEW MET BOEF EN FERNANDO LOOPT UIT DE HAND, video clip PRANK: INTERVIEW MET BOEF EN FERNANDO LOOPT UIT DE HAND 720, PRANK: INTERVIEW MET BOEF EN FERNANDO LOOPT UIT DE HAND 1080, PRANK: INTERVIEW MET BOEF EN FERNANDO LOOPT UIT DE HAND 2160, PRANK: INTERVIEW MET BOEF EN FERNANDO LOOPT UIT DE HAND full hd, video PRANK: INTERVIEW MET BOEF EN FERNANDO LOOPT UIT DE HAND hot, clip PRANK: INTERVIEW MET BOEF EN FERNANDO LOOPT UIT DE HAND hight quality, new clip PRANK: INTERVIEW MET BOEF EN FERNANDO LOOPT UIT DE HAND, video PRANK: INTERVIEW MET BOEF EN FERNANDO LOOPT UIT DE HAND moi nhat, clip PRANK: INTERVIEW MET BOEF EN FERNANDO LOOPT UIT DE HAND hot nhat, video PRANK: INTERVIEW MET BOEF EN FERNANDO LOOPT UIT DE HAND 1080, video 1080 of PRANK: INTERVIEW MET BOEF EN FERNANDO LOOPT UIT DE HAND, video PRANK: INTERVIEW MET BOEF EN FERNANDO LOOPT UIT DE HAND hay nhat, clip PRANK: INTERVIEW MET BOEF EN FERNANDO LOOPT UIT DE HAND moi nhat, video clip PRANK: INTERVIEW MET BOEF EN FERNANDO LOOPT UIT DE HAND chat luong full hd moi nhat, Clip PRANK: INTERVIEW MET BOEF EN ..., video PRANK: INTERVIEW MET BOEF EN ... full hd, video clip PRANK: INTERVIEW MET BOEF EN ... chat luong cao, hot clip PRANK: INTERVIEW MET BOEF EN ...,PRANK: INTERVIEW MET BOEF EN ... 2k, PRANK: INTERVIEW MET BOEF EN ... chat luong 4k.

Boef belandde in een heftige ruzie tijdens televisieopnames met Fernando. Het interview zou eigenlijk moeten gaan over zijn nominatie voor de FunX Music Awards. Maar het liep helaas anders dan verwacht. De opnameleider was er niet van gediend dat de rapper iets later aankwam op locatie. Daarna raakte ze he-le-maal de kluts kwijt toen hij een dringend telefoontje moest opnemen in verband met komende clipopnames. Fernando wist niet wat hem overkwam...

CHECK HIER ALLE WINNAARS VAN DE FUNX MUSIC AWARDS 2018: http://www.funx.nl/awards/

Wil je niks missen? Abonneer je dan hier: https://www.hay16.com/user/funxfm?s...

#FunX #Boef #Prank #FMA18
-----------------------------------------------
WEBSITE: http://www.funx.nl
FACEBOOK: http://www.facebook.com/funxfm
INSTAGRAM: http://www.instagram.com/funxfm
SNAPCHAT: http://www.snapchat.com/add/funxfm
TWITTER: http://www.twitter.com/funx
SPOTIFY: http://open.spotify.com/user/funxfm
-----------------------------------------------

Dit is het officiële YouTube kanaal van jongerenradiozender FunX. Je vindt hier o.a. video's met artiesten, reportages uit de stad, festivalverslagen, straatinterviews en nog veel meer!

Check ook ons andere kanaal voor de meest spraakmakende interviews en dikste live optredens uit de FunX studio en tijdens FunX events.

https://www.hay16.com/user/funxgemist

-----------------------------------------------
Leuk dat je naar deze video kijkt. Laat hieronder in comments weten wat je er van vindt. Doe dat uiteraard wel op een nette en respectvolle manier. Is dat te moeilijk voor jou, dan zullen we al je reacties op het FunX YouTube kanaal voorgoed blokkeren.

Jay Karl's Hidden Camera & Practical Jokes - , Pranks - Topic - YouT, prank - Nederlandse vertaling - bab.la Engels-Nederlands , Prank - definition of prank by The Free Diction, Prank in het Nederlands vertaald uit het Engels - interglot, Prank | Definition of Prank by Merriam-Webs, prank - Dizionario inglese-italiano WordRefere, prank - Wiktion, PRANK | meaning in the Cambridge English , Stichting Spr,
Page:

prank ideas

prank ideeën

Loading...